English  |  עברית

לשף שלנו יש מטרה אחת והיא לייצר מתכונים מושלמים, חשוב לו לוודא כי בכל פעם שהמזלג יפגוש את הפה, החיך יחייך בשמחה. יש לנו תחושה שהוא מצליח לעמוד במשימה... ויותר מכך.


10 טיפים פשוטים שהופכים כל מתכון למתכון מנצח!

1. רוטב מחכה לפסטה
חשוב להקפיד שהרוטב ימתין לפסטה ולא להיפך.

2. לסנן, לסנן, לסנן
יש לסנן היטב ולדאוג שהפסטה אינה מביאה עימה מים מיותרים למפגש עם הרוטב.

3. כפית מחוקה
על כל ליטר מים חשוב להוסיף כפית מלח מחוקה אחת.

4. להעניק חום
תהליך בישול הפסטה צריך להיות על להבה גבוהה.

5. רביולי ללא כיסוי
רביולי מבשלים ללא מכסה.

6. מגע חם
חשוב להכניס את הרביולי לרוטב כשהם חמים וליהנות ממקסימום טעמים.

7. ריח ירוק
הקפידו להשתמש בעשבי תיבול ירוקים, מבריקים ובעלי ריח עז וללא עלים חומים.

8. שומרים אישית
ניתן לשמור על עשבי תיבול כשבוע במקרר ע"י שמירה בצנצנת עם מים ומעט סוכר או לחילופין לעטוף בנייר סופג ולאטום בניילון נצמד.

9. ישר מהטבע
טעמם של חלק מהעשבים אובד במהלך הבישול לכן רצוי להוסיף עלים טריים לפני ההגשה.

10. כמה מים?
חבילה של 400 גרם יש לבשל ב – 5 ליטר מים לפחות.

רביולי גבינת עזים
ברוטב 4 גבינות ובזיליקום

מחממים במחבת את רוטב 4 הגבינות של פסטה נונה עד לרתיחה מוסיפים כפית וודקה ומבשלים כ-2 דקות...

צפה במתכון

רביולי פרמזן ריקוטה
ברוטב אליו-אוליו ובטטות

אופים את הבטטה עם מעט שמן זית, טימין ומלח כ-20 דקות בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות...

צפה במתכון

ניוקי ברוטב רוזה וודקה

מזהיבים על מחבת רחבה בעזרת שמן הזית את השום עד לקבלת גוון זהוב מוסיפים את שאר מרכיבי המתכון...

צפה במתכון

שקוטיני ברוטב מלנזנה

מחממים במחבת את רוטב הנפוליטנה מוסיפים קוביות חצילים, מערבבים ומורידים מהאש...

צפה במתכון

רביולי בטטה
ברוטב פסטו

חותכים את הבטטה לקוביות של חצי ס"מ, מטבלים במעט טימין ומלח ואופים עם מעט שמן זית בתנור...

צפה במתכון

רביולי פרמזן ריקוטה
ברוטב פוטנסקה

מטגנים את השום והפלפל שאטה בשמן זית על להבה נמוכה עד לקבלת גוון זהוב מסננים את השום החוצה...

צפה במתכון

רביולי גבינת עיזים
ברוטב אלפרדו וזוקיני

צורבים את הקישואים במחבת פסים עם מעט שמן זית ושאטה עד להזהבה משני הצדדים מוסיפים רוטב אלפרדו ומבשלים יחד כשתי דקות...

צפה במתכון

רביולי גבינה לילדים
ברוטב נפוליטנה

מבשלים את הרביולי לפי ההוראות שעל האריזה מחממים את הרוטב במחבת...

צפה במתכון

רביולי פטריות ופרמזן
ברוטב פטריות

מחממים את הרוטב במחבת מבשלים את הרביולי לפי ההוראות שעל האריזה ומסננים היטב...

צפה במתכון

רביולי תרד וריקוטה
בחמאת עשבי תיבול

ממיסים חמאה במחבת מוסיפים את השום, ואת שאר החומרים למעט גבינת הפקורינו ומקפיצים כ-3 דקות ...

צפה במתכון

רביולי פטריות ופרמז'ן
ברוטב עגבניות, פטריות ועירית

מחממים במחבת את שמן הזית מוסיפים את השום והפטריות ומקפיצים כדקה מוסיפים את רוטב העגבניות...

צפה במתכון

רביולי תרד וריקוטה
ברוטב 4 גבינות וחצילים

מחממים במחבת את רוטב 4 הגבינות של פסטה נונה מוסיפים את הפלפל ואת פרוסות החציל הצרובות ומערבבים...

צפה במתכון

רביולי גבינת עיזים
בנוסח סיציליאני

מזהיבים על מחבת רחבה עם להבה נמוכה מאד את שיני השום והאנשובי בשמן עד לקבלת גוון הזהוב מוסיפים את העגבניות והזיתים...

צפה במתכון

רביולי פטריות ופרמז'ן
בקרם כמהין

מזהיבים במחבת רחבה על להבה נמוכה את השום עד לקבלת גוון זהוב מוסיפים פטריות, מערבבים היטב...

צפה במתכון

רביולי פרמז'ן ריקוטה
וירקות מוקפצים

מזהיבים במחבת על להבה נמוכה את השום עד לקבלת גוון זהוב מוציאים את השום ומגבירים את הלהבה...

צפה במתכון

ניוקי תפו"א
פסטו ושמנת

מחממים במחבת 1/2 חב' רוטב אלפרדו ו-1/2 חב' רוטב פסטו כ-2 דקות על להבה נמוכה ...

צפה במתכון

רביולי בטטה וצנוברים

מטגנים את הרביולי עד קבלת גוון זהוב מניחים על נייר סופג קולים את הצנוברים...

צפה במתכון

שקוטיני מוצרלה ועגבניות ברוטב שמנת, פטריות וכרישה

מזהיבים במחבת על להבה נמוכה את שיני השום בחמאה ושמן זית עד לקבלת גוון זהוב...

צפה במתכון

רביולי גבינת עיזים וארטישוק במרווה

מטגנים במחבת את הרביולי מכל צד עד לקבלת גוון זהוב מניחים על נייר סופג...

צפה במתכון

רביולי פרמז'ן ריקוטה ברוטב עגבניות טריות וארגולה

מערבבים את כל החומרים למעט הרביולי מכניסים למקרר לשעתיים מבשלים את הרביולי...

צפה במתכון