English  |  עברית

רביולי תרד וריקוטה
ברוטב 4 גבינות וחצילים

המצרכים:
1 חב' רביולי תרד וריקוטה של פסטה נונה
1 חב' רוטב 4 גבינות של פסטה נונה
1 פלפל שאטה קצוץ
1 חציל בינוני - קלוף ופרוס לפרוסות וצרוב קלות במחבת פסים עם מעט שמן זית
1 כף עירית קצוצה
1 כף גבינת בולגרית מגוררת

איך מגיעים לפסטה מושלמת?
מחממים במחבת את רוטב 4 הגבינות של פסטה נונה
מוסיפים את הפלפל ואת פרוסות החציל הצרובות ומערבבים
מבשלים את הרביולי לפי ההוראות שעל האריזה ומסננים היטב
מוסיפים את הרביולי לרוטב, מבשלים יחד דקה נוספת ומורידים מהאש
מסדרים בצלחת הגשה, מפזרים גבינה בולגרית ועירית קצוצה


הדפס מתכון