English  |  עברית

רביולי פרמז'ן ריקוטה ברוטב עגבניות טריות וארגולה

המצרכים:
400 גרם רביולי פרמז'ן ריקוטה של פסטה נונה
2 כפות שמן זית
10 עלי בזיליקום קצוצים
2 עגבניות בשלות חתוכות לריבועים קטנים
1 בצל סגול קצוץ
כוס וחצי עלי רוקט חתוכים גס
100 גרם מוצרלה חתוכה לקוביות
50 גרם פרמז'ן מגורר

איך מגיעים לפסטה מושלמת?
מערבבים את כל החומרים למעט הרביולי
מכניסים למקרר לשעתיים
מבשלים את הרביולי לפי הוראות ההכנה שעל האריזה ומסננים
יוצקים מעל את הרוטב הקר, מפזרים פרמז'ן ומגישים



הדפס מתכון