English  |  עברית

שקוטיני מוצרלה ועגבניות ברוטב שמנת, פטריות וכרישה

המצרכים:
1 חבילת שקוטיני מוצרלה ועגבניות של פסטה נונה
1/2 חב' רוטב אלפרדו של פסטה נונה
1 כף שמן זית
1 כפית חמאה
2 שיני שום
200 גרם כרישה קצוצה
10 עלי בזיליקום קצוצים
100 גרם פטריות טריות פרוסות דק
50 גרם גבינת פיקורינו מגוררת
מלח, פלפל

איך מגיעים לפסטה מושלמת?
מזהיבים במחבת על להבה נמוכה את שיני השום בחמאה ושמן זית עד לקבלת גוון זהוב
מוציאים את השום מהמחבת
מוסיפים את הכרישה ומטגנים כ-3 דקות
מוסיפים את הפטריות ומטגנים דקה נוספת
מוסיפים רוטב אלפרדו, מלח, פלפל ובזיליקום ומבשלים כ-5 דקות
מבשלים את השקוטיני לפי הוראות ההכנה שעל האריזה ומסננים היטב
יוצקים את הרוטב לצלחת, מניחים מעל את השקוטיני ומפזרים גבינת פיקורינו מגוררת
מגישים חם


הדפס מתכון