English  |  עברית

רביולי פטריות ופרמז'ן
בקרם כמהין

המצרכים:
1 חבילה של רביולי פטריות ופרמז'ן של פסטה נונה
2 כפות שמן זית
1 שן שום
100 גרם פטריות פורטובלו פרוסות
1 כף קרם כמהין
1 חב' רוטב פטריות של פסטה נונה
50 גרם פרמז'ן מגוררת
1כף עירית קצוצה

איך מגיעים לפסטה מושלמת?
מזהיבים במחבת רחבה על להבה נמוכה את השום עד לקבלת גוון זהוב
מוסיפים פטריות, מערבבים היטב ומבשלים כ- 3 דקות על להבה גבוהה
מוסיפים את רוטב הפטריות, פרמז'ן וקרם כמהין ומערבבים היטב
מבשלים את הרביולי לפי הוראות שעל גב האריזה ומסננים. מורידים מהאש
מוסיפים את הרביולי לרוטב ומבשלים יחד כדקה
מפזרים מעל את העירית הקצוצה ומגישים חם


הדפס מתכון