English  |  עברית

ניוקי תפו"א
פסטו ושמנת

המצרכים:
1 חב' ניוקי תפו"א של פסטה נונה
1/2 חב' רוטב אלפרדו של פסטה נונה
1/2 חב' רוטב פסטו של פסטה נונה
1 כף צנוברים קלויים
50 גרם גבינת פרמזן מגורדת

איך מגיעים לפסטה מושלמת?
מחממים במחבת 1/2 חב' רוטב אלפרדו ו-1/2 חב' רוטב פסטו כ-2 דקות על להבה נמוכה
מבשלים את הרביולי לפי ההוראות שעל האריזה ומסננים היטב
מוסיפים את הרביולי לרוטב, מבשלים יחד כ- 2 דקות נוספת ומורידים מהאש
מוסיפים את הניוקי שבישלנו לפי ההוראות על גב האריזה ומבשלים יחד כ-2 דקות
מורידים מהאש, מסדרים בצלחת הגשה, מפזרים צנוברים קלויים וגבינת פרמזן מגורדת


הדפס מתכון