Our Story
הסיפור שלנו
החלום שלנו בפסטה נונה הוא לגרום לכם - רגע אחרי שהפסטה נוגעת בחיך, לעצום עיניים ולהרגיש שאתם מטיילים בכפר איטלקי. פסטה אמיתית ממרכיבים טבעיים בלבד וללא חומרים משמרים שנעשית עם המון רגש, אהבה ודיוק: האופי שבו אנו לשים את הבצק, ההחלטה על הכמויות ובחירת החומרים פעם אחר פעם, הם רק חלק מתהליך היצירה.
טרייה ומצוננת לפי ידע ומתכון איטלקי
סוד הטעם המושלם של פסטה נונה מתחיל בעובדה שהפסטה שלנו טרייה, מצוננת ואינה עוברת תהליך בישול כלל, בשונה משאר הפסטות הנמצאות במקררים ברשתות השיווק. בכל פעם שאתם בוחרים בפסטה נונה אתם בוחרים באיכות בלתי מתפשרת. תהליך הבישול מתחיל אצלכם במטבח ואתם בשליטה מלאה ויכולת לקבוע את מידת הבישול האהובה עליכם. הפסטה שלנו מתמזגת בצורה מושלמת עם כל רוטב ומחמיאה לו מבלי לגנוב את ההצגה.
טעם טוסקני אמיתי!
לגעת במקור, במקום בו נוצרו הדברים. פסטה נונה אימצה את כללי המטבח הטוסקני המוקפד וכל המתכונים שלנו מבוססים על מתכונים טוסקניים מסורתיים ששודרגו ע"י השף שלנו. שיטות העבודה במפעל שנמצא בפארק דלתון בגליל העליון ואופן הכנת הפסטה, מתחקה אחר עבודת היד כפי שנהוג בחבל טוסקנה שבאיטליה בשילוב טעמי הרטבים הנפלאים של איטליה והנוף הגלילי שסובב אותנו.
ארוחה בריאה מתחילה ברכיבים טבעיים
ארוחת פסטה, היא ארוחה בריאה שמספקת לגוף לצד הטעם הנהדר גם אנרגיה וויטמינים רבים. כדי להגיע לשלמות אנו משתמשים ברכיבים טבעיים שאת חלקם אנו מייבאים במיוחד מארץ הפסטה, איטליה. הפסטה שלנו מיוצרת מקמח דורום איטלקי טבעי ואנו דוגלים ברכיבים טבעיים בלבד ללא חומרים משמרים ואינם מכילים צבעי מאכל. זו הסיבה שאנו טורחים ללקט את הירקות הנפלאים ביותר היישר מהמגדל בארץ או ממגדלים איטלקיים, לבחור את הגבינות המושלמות והאיכותיות ביותר בשוק ולהשתמש בתבלינים טריים, כל זאת נעשה כדי שנוכל להציע את הטעם הטבעי ללא פשרות, טעם מפנק שיוצר מנה מושלמת.
לא מפסיקים לחדש
לנו בפסטה נונה חשוב לצעוד עם הזמן ולכן בכל רגע אנו עובדים על המוצרים שלנו, משפרים, מפתחים וגם זוכים בפרסים. היום השמח ביותר אצלנו, מתחיל בהודעה שהגענו לטעם המושלם שחיפשנו ושמוצר חדש עומד לצאת לאוויר העולם. כל התהליך נעשה תחת השגחה צמודה והוא נושא תווי תקן העומדים בסטנדרטים בינלאומיים המחמירים ביותר.
חשוב לנו בפסטה נונה להעניק לכם חוויה קולינרית אמיתית, טעימה ומזינה. בכל פעם מחדש.
בתיאבון.
כשרויות
פסטה נונה מחזיקה בכשרות רבנות אזורית מרום גליל וחתם סופר בני ברק.
כתבו עלינו...
כתבה מ"אינדקס מזון ומשקה" - "פרס אריזת המזון המצטיינת 2010" 22.08.2010 לחצו כאן!
כתבה מ"איי-וומן" "פסטה נונה" הכי משובחת - 01.06.2006 לחצו כאן!
קומניקט מ"פנאי פלוס" "לאנץ' בוקס משובח" לחצו כאן!
קומניקט מ"רייטינג" "טוחנים - לזניה וקנלוני של פסטה נונה" - 28.01.2009 לחצו כאן!