רביולי פטריות ופרמז'ן
ברוטב עגבניות, פטריות ועירית
המצרכים:
1 חב' רביולי פטריות ופרמז'ן של פסטה נונה
1 חב' רוטב נפוליטנה של פסטה נונה
1 כף שמן זית
1 שן שום
100 גרם פטריות שמפיניון ו/או פורטובלו פרוסות
1 כף עירית קצוצה
איך מגיעים לפסטה מושלמת?
מחממים במחבת את שמן הזית
מוסיפים את השום והפטריות ומקפיצים כדקה
מוסיפים את רוטב העגבניות ומבשלים יחד כחמש דקות
מבשלים את הרביולי לפי ההוראות שעל האריזה ומסננים היטב
מוסיפים את הרביולי לרוטב, מבשלים יחד דקה נוספת ומורידים מהאש
מסדרים בצלחת הגשה, מפזרים מלמעלה עירית קצוצה ומגישים חם
הדפס מתכון