English  |  עברית

רביולי תרד וריקוטה
בחמאת עשבי תיבול

המצרכים:
1 חב' רביולי תרד וריקוטה של פסטה נונה
1 כף אורגנו טרי קצוץ
2 שיני שום קצוצים
1 כף בזיליקום טרי קצוץ
50 גרם עגבניות מיובשות בשמן זית קצוצות
1 כפית מרווה קצוצה
50 גרם גבינת פיקורנו מגוררת
50 גרם פיסטוקים קלויים
50 גרם חמאה

איך מגיעים לפסטה מושלמת?
ממיסים חמאה במחבת
מוסיפים את השום, ואת שאר החומרים למעט גבינת הפקורינו ומקפיצים כ-3 דקות
מבשלים את הרביולי לפי ההוראות שעל האריזה ומסננים היטב
מערבבים כדקה נוספת מסדרים את הרביולי בצלחת הגשה, מפזרים מעל גבינת פיקורינו ומגישים חם


הדפס מתכון