English  |  עברית

רביולי פטריות ופרמזן
ברוטב פטריות

המצרכים:
1 חב' רביולי פטריות ופרמז'ן של פסטה נונה
1 חב' רוטב פטריות של פסטה נונה
50 גרם גבינת פרמזן
10 עלי בזיליקום

איך מגיעים לפסטה מושלמת?
מחממים את הרוטב במחבת
מבשלים את הרביולי לפי ההוראות שעל האריזה ומסננים היטב
מוסיפים את הרביולי לרוטב מקפיצים דקה ומורידים מהאש
מסדרים בצלחת, מפזרים גבינת פרמזן ועלי בזיליקום קצוצים ומגישים חם

שדרוג מהשף:
מקפיצים 100 גרם פטריות פרוסות במעט שמן זית על מחבת
​ומוספים אותן לרוטב הפטריות המשובח של פסטה נונה


הדפס מתכון