רביולי גבינת עיזים
ברוטב אלפרדו וזוקיני
המצרכים:
1 חבילת רביולי גבינת עיזים של פסטה נונה
1 חב' רוטב אלפרדו של פסטה נונה
1 כף שמן זית
100 גרם קישואים פרוסים דק, צרובים קלות
1 פלפל שאטה פרוס
50 גרם שקדים מולבנים קלויים
50 גרם גבינת פיקורינו מגוררת
1 כף בצל ירוק קצוץ (רק את החלק הירוק)
איך מגיעים לפסטה מושלמת?
צורבים את הקישואים במחבת פסים עם מעט שמן זית ופלפל שאטה עד להזהבה משני הצדדים
מוסיפים רוטב אלפרדו ומבשלים יחד כשתי דקות
מבשלים את הרביולי לפי ההוראות שעל האריזה ומסננים היטב
מוסיפים את הרביולי ומבשלים יחד כדקה על להבה גבוהה
מעבירים לצלחת הגשה ומפזרים מעל שקדים, בצל ופקורינו
הדפס מתכון