רביולי פרמזן ריקוטה
ברוטב פוטנסקה
המצרכים:
1 חבילת רביולי פרמזן ריקוטה של פסטה נונה
1 רוטב נפוליטנה של פסטה נונה
2 כפות שמן זית
2 שיני שום
1 קופסא טונה מסוננת
10 עגבניות שרי חצויות
1 פלפל שאטה יבש, חתוך לעגולים
50 גרם זיתים שחורים
20 גרם צלפים
1 כף פטרוזיליה
איך מגיעים לפסטה מושלמת?
מטגנים את השום והפלפל שאטה בשמן זית על להבה נמוכה עד לקבלת גוון זהוב
מוציאים את שיני השום
מוסיפים את הטונה, עגבניות שרי, זיתים, צלפים ומערבבים
מוסיפים את רוטב הנפוליטנה ומבשלים כרבע שעה
מבשלים את הרביולי לפי ההוראות שעל האריזה ומסננים היטב
מוסיפים את הרביולי המסונן לרוטב, מבשלים יחד דקה נוספת ומורידים מהאש
מסדרים בצלחת, מפזרים פטרוזיליה ומגישים חם
הערה מהשף: פלפל השאטה מוסיף טעם חריף מעקצץ למנה. ניתן להוסיף או להסיר מהמתכון לפי הטעם
הדפס מתכון