רביולי בטטה
ברוטב פסטו
המצרכים:
1 חבילת רביולי בטטה של פסטה נונה
1 חב' רוטב פסטו של פסטה נונה
50 גרם צנוברים קלויים
50 גרם גבינת פרמזן חתוכה לקוביות
200 גרם קוביות בטטה אפויות בתנור עם טימין ומלח
איך מגיעים לפסטה מושלמת?
חותכים את הבטטה לקוביות של חצי ס"מ, מטבלים במעט טימין ומלח ואופים עם מעט שמן זית בתנור שחומם מראש ל-℃180 במשך 20 דקות
מחממים במחבת את רוטב הפסטו של פסטה נונה
מבשלים את הרביולי לפי ההוראות שעל האריזה ומסננים היטב
מוסיפים את הרביולי המסונן לרוטב ומבשלים יחד דקה נוספת
מורידים מהאש ומסדרים בצלחת מפזרים מעל צנוברים, בטטות וקוביות גבינת פרמזן
הדפס מתכון