שקוטיני ברוטב מלנזנה
המצרכים:
1 חבילת שקוטיני מוצרלה ועגבניות של פסטה נונה
1 חב' רוטב נפוליטנה של פסטה נונה
1 חציל מקולף חתוך לקוביות קטנות ומטוגן
כף פטרוזיליה קצוצה
50 גרם טפנד זיתים
50 גרם גבינה בולגרית חתוכה לקוביות
איך מגיעים לפסטה מושלמת?
משחימים את קוביות החצילים על מחבת פסים עם מעט שמן זית
מחממים במחבת את רוטב הנפוליטנה
מוסיפים קוביות חצילים, מערבבים ומורידים מהאש
מבשלים את השקוטיני לפי ההוראות שעל האריזה ומסננים היטב
מוזגים את הרוטב לצלחת הגשה ומניחים את השקוטיני מעל
מפזרים על השוקוטיני את טפנד הזיתים, פטרוזיליה וקוביות גבינה בולגרית ומגישים חם
הדפס מתכון