רביולי פרמזן ריקוטה
ברוטב אליו-אוליו ובטטות
המצרכים:
1 חב' רביולי פרמזן ריקוטה של פסטה נונה
1 בטטה קלופה חתוכה לקוביות של חצי ס"מ
1 ענף טימין
2 כפות שמן זית
1 שן שום כתושה
1 כפית בזיליקום קצוץ
1 כפית פטרוזיליה קצוצה
50 גרם גבינה בולגרית חתוכה לקוביות
איך מגיעים לפסטה מושלמת?
אופים את הבטטה עם מעט שמן זית, טימין ומלח כ-20 דקות בתנור שחומם מראש ל-℃180
מחממים במחבת מעט שמן זית
מוסיפים שום ומטגנים עד לקבלת גוון זהוב שקוף
מוסיפים את הבטטות, הפטרוזיליה והבזיליקום ומקפיצים יחד כדקה
מבשלים את הרביולי לפי ההוראות שעל האריזה ומסננים היטב
מוסיפים את הרביולי ומקפיצים במשך דקה נוספת
מורידים מהאש, מפזרים גבינת פרמזן ומגישים חם
הדפס מתכון