רביולי גבינת עזים
ברוטב 4 גבינות ובזיליקום
המצרכים:
1 חב' רביולי גבינת עזים פסטה נונה
1 שקית רוטב 4 גבינות פסטה נונה
50 גרם גבינת פיקורינו מגוררת
20 גר' עלי בזיליקום קצוצים
1 כפית וודקה
מעט פלפל שחור
איך מגיעים לפסטה מושלמת?
מחממים במחבת את רוטב 4 הגבינות של פסטה נונה עד לרתיחה
מוסיפים כפית וודקה ומבשלים כ-2 דקות
מבשלים בנפרד את הרביולי, לפי ההוראות שעל האריזה ומסננים היטב
מוסיפים את הרביולי ומבשלים הכל יחדיו במשך דקה
מורידים מהאש ומפזרים מעל גבינת פיקורינו ועלי בזיליקום
מגישים חם
הדפס מתכון