English  |  עברית

רביולי גבינת עיזים וארטישוק במרווה

המצרכים:
1 חבילת רביולי גבינת עיזים של פסטה נונה
4 לבבות ארטישוק שבושלו במים עם 2 שיני שום, מלח ומיץ מלימון אחד
4 עלי מרווה
מעט שמן זית

איך מגיעים לפסטה מושלמת?
מטגנים במחבת את הרביולי מכל צד עד לקבלת גוון זהוב
מניחים על נייר סופג
מוסיפים למחבת את עלי המרווה
מוסיפים את רבעי הארטישוק ומערבבים
מסדרים בצלחת את רבעי הארטישוק במרכז ומפזרים מסביבם את הרביולי המטוגן
מגישים חם


הדפס מתכון