רביולי גבינת עיזים
בנוסח סיציליאני
המצרכים:
400 גרם רביולי גבינת עיזים של פסטה נונה
2 כפות שמן זית
2 שיני שום
100 גרם זיתים שחורים משובחים
100 גרם פטה צאן חתוכה לקוביות קטנות
1 פילה אנשובי קצוץ
20 עגבניות שרי חצויות
20 עלי אורגנו טריים קצוצים
איך מגיעים לפסטה מושלמת?
מזהיבים על מחבת רחבה עם להבה נמוכה מאד את שיני השום והאנשובי בשמן עד לקבלת גוון הזהוב
מוסיפים את העגבניות והזיתים
מערבבים היטב ומבשלים כ- 20 דקות
מבשלים את הרביולי לפי הוראות ההכנה שעל גב האריזה ומסננים
מוסיפים את הרביולי לרוטב ומבשלים יחד כדקה. מורידים מהאש
מפזרים מעל את קוביות הפטה ועלי האורגנו ומגישים חם
הדפס מתכון